Tak už zas...

31. 10. 2021

Píseň "Tak už zas..." původně vznikla jako součást autorské divadelní hry pro mládež: Baťoh plnej štěstí. Jelikož se nám tato píseň líbí, natočili jsme k ní samostatný jednoduchý a pochopitelný příběh s jasným sdělením. Píseň zachycuje pocity dívky, která se ocitá v nelehké rodinné situaci. Je svědectvím o tom, jak se děti cítí, když se manželství jejich rodičů otřásá v základech...

Zpěv: Eliška Ryzová. Dále účinkují: Kamil a Iveta Jelínkovi. Nahráno ve studiu: VANAS- D Records

Hudba, text, režie: Iva Ryzová. Kamera, střih: Lukáš Jelínek

Zářící dětské oči

14.12.2020

Píseň "Zářící dětské oči" s videoklipem vznikla z touhy sdílet radost, tajemství a poselství vánočních svátků. Písní i videem chceme posluchače zahřát u srdce, povzbudit i v této zvláštní pandemické době:)

Sólový zpěv: Marie Ryzová, Eliška Ryzová, Blanka Pavlišová. 1. violoncello, zpěv: Samuel Novák, 2. violoncello: Eliška Ryzová, housle, zpěv: Iva Ryzová, baskytara: Pavel Dračínský, klavír, aranžmá: Václav Štírský

Hudba, text: Iva Ryzová. Režie, kamera, střih: Lukáš Jelínek. Nahráno ve studiu VANAS- D Records

Další účinkující: Drahomíra a Miroslav Jelínkovi, Romana Hamanová, Miloš Doležal, Adriana Jelínková, Jaroslava, Jan, Antonín, Hana a Magdalenka Woffovi, Anežka Peřinová, Vanessa Míková, Jan Půlpán, Václav Kosina, Petr Ryza, Jana a Lucie Koblížkovy, Klára Josífová, Barbora Čejková

Pozvánka na divadelní prohlídky na Státním zámku Slatiňany

Zpěv: Eliška Ryzová, Samuel Novák, Eliška Mayerová, Blanka Pavlišová

Hudba, text: Iva Ryzová. Kamera, střih: Lukáš Jelínek. Nahráno ve studiu VANAS- D Records.

Videoklip Hop hej

Píseň Hop hej je z autorské pohádky Ivy Ryzové a spolku Acord - O království, kde strašilo. Jedná se o píseň strašidel, která ztělesňují lidské neřesti. Pávice představuje pýchu, Ohnivák hněv, Nepřejka závist, Zlatava chamtivost a Leňouš lenost.

Zpěv: Petr Ryza, Hana Woffová, Alžběta Židková, Matouš Málek, Lucie Koblížková

Ve videoklipu Hop hej a Hop hej II. hrají: Helena Hurtová, Alžběta, Anastázie a Apolena Židkovy, Petr Ryza, David Urban, Mia Opavská, Matouš Málek,

Hudba, text: Iva Ryzová. Kamera, střih: Lukáš Jelínek. Nahráno ve studiu VANAS- D Records.

Hop hej II.

Druhá verze videoklipu na píseň strašidel z pohádky O království, kde strašilo.

zpěv: Iva Ryzová, harfa: Barbora Váchalová, violoncello: David Matoušek

Vytvořte si webové stránky zdarma!