PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR

KDY:  16. - 20.srpna 2021

KDE: Společenský dům Slatiňany, Tyršova 287

PRO KOHO: pro děti ve věku 7-12 let, max. počet: 12 dětí, min. počet: 10 dětí

OD KDY DO KDY: od 8- 17 hodin (možná domluva)

PROGRAM: dramatické činnosti - dramatické hry, přednes, nácvik divadelního vystoupení                                                       hudební činnosti - zpěv, hra na tělo, nácvik písní k divadelnímu vystoupení                                                                   výtvarné činnosti - tvorba kostýmů a kulis k divadelnímu vystoupení, různé výtvarné techniky

Průběžná letní relaxace dle počasí: procházky, pobyt venku, hry, koupání.

Nelze se účastnit jen jednotlivé dny, program bude kontinuální.

V pátek 20.8. v 16:00 hod. se uskuteční divadelní vystoupení dětí pro rodiče, sourozence a známé.

LEKTORKY: MgA. Iva Ryzová - dramatické a hudební činnosti                                                                                                Iva Ryzová má divadelní zkušenosti z MD Olomouc, kde působila několik let jako sólistka opery a operety, hostovala v činoherním souboru Divadlo pohádka, absolvovala  kurzy dramatické výchovy a je autorkou a realizátorkou několika divadelních projektů s dětmi. (Lesní pohádka, Vánoční příběh, Divadelní prohlídky zámku Slatiňany, hra: Baťoh plnej štěstí, benefiční koncerty)

Jaroslava Hošková - výtvarné činnosti                                                                                                                              Jaroslava Hošková má mnohaleté zkušenosti z vedení výtvarných činností v DSS Slatiňany, pod jejím vedením se uskutečnilo několik výstav výtvarných prací klientů DSS Slatiňany, (Pardubický kraj, Praha) jejich obrazy visí na mnoha veřejných místech zdejšího regionu.                                                                                                                                              S programem budou pomáhat Eliška a Marie Ryzovy. (13 a 15 let)

STRAVA:   dopolední a odpolední svačiny - ovoce, mléčné výrobky, pečivo                                                                             teplý oběd - školní jídelna Slatiňany                                                                                                                                         pitný režim

V případě potřeby (alergie, diety...) možná úprava stravy.

CENA:   1 950,-Kč                                                                                                                                                                       sleva pro sourozence: 5% z celkové částky                                                                                                                                V ceně je zahrnuto: celodenní program, výtvarné pomůcky,  strava, pitný režim, táborové tričko, náklady na odměny a ceny do soutěží a her, diplom.

Způsob úhrady: Částku prosím uhraďte v době od 1.6. - do 15.6.2021, až bude jasná epidemiologická situace.

číslo účtu: 5640094319/0800, VS: datum narození dítěte POZN.: celé jméno dítěte.

STORNO PODMÍNKY:

Pokud vládní opatření COVID-19 nedovolí příměstský tábor uspořádat, nebo onemocní touto nemocí někdo z pořadatelů - vracíme 100 % zaplacené částky zpět.
Odhlášení více než 14 dnů před termínem začátku tábora - vracíme 80 % zaplacené částky zpět.
Odhlášení méně než 14 dnů před termínem začátku tábora - vracíme 50 % zaplacené částky zpět.
Odhlášení méně než 7 dnů před termínem začátku tábora - vracíme 20% zaplacené částky zpět.

V případě, že se do 30.6. 2021 nepřihlásí dostatečný počet dětí (12), příměstský tábor se neuskuteční a celá částka bude vrácena na Váš účet.

Přihlašovací formulář